З підбитим оком. Дерев'янченко програв Джермаллу Чарло чемпіонський бій

Поєдинок за титул чемпіона світу WBC у середній вазі відбувся в Анкасвіллі

У ніч на 27 вересня відбувся чемпіонський бій в середній вазі. У Анкасвіллі (штат Коннектикут) на ринг вийшли американець Джермалл Чарло (30-0, 22 KO) та українець Сергій Дерев'янченко (13-2, 10 KO).

У 12-раундовій дуелі на кону стояв титул чемпіона світу за версією WBC, що належав Чарло. Бій проходив з перевагою американця. По ходу поєдинку у Дерев'янченка відкрилося серйозне розсічення ока.

Незвична тиша стояла в залі, оскільки бій через пандемію проходив без глядачів. Сергій боксував активно, але йому не вистачало руху на ногах. Як тільки зупинявся, відразу ж прилітав жорсткий удар від суперника.

Чарло виглядав дуже потужним фізично, атакував багато, і часто його удари досягали мети. У середніх раундах бою у Дерев'янченка утворилася гематома, ліве око заплило, і Сергій став гірше бачити пересування суперника.

В останніх раундах Сергій зібрався, спробував діяти агресивно і часто пробивати серії. У кінцівці у нього пройшов відмінний удар справа. Але цього не вистачило, щоб змінити рішення суддів на свою користь.

Чарло переміг одноголосним рішенням суддів: 116-112, 117-111, 118-110.

Пояс чемпіона світу WBC залишається у американця. Сергій програв чемпіонський бій вже у третій раз.

Sport.ua провів текстову онлайн-трансляцію бою.

Див. також: Джермалл Чарло - Сергій Дерев'янченко. Відео бою.

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 07:19 0

Команди зіграли унічию – 2:2

Коментарі