Василь КОБІН: «Людина просто не вміє судити, кваліфікація на нулі»

Наставник незадоволений суддівством

Наставник «Миная» Василь Кобін за підсумками поразки від «Динамо» 0:4 в матчі УПЛ залишився незадоволений суддею, який на старті зустрічі вилучив гравця.

«Епізод не тягнув на вилучення. Можна було дати другу жовту, але не пряму червону, момент спірний. Скоріше не було, ніж навпаки. Оцінювати суддівство немає сенсу, людина просто не вміє судити. Романов завжди дає мільйон жовтих, його кваліфікація на повному нулі. Нехай думають, що з ним робити. Так не можна, 15-та хвилина - і вже пенальті, не помічаючи фолів з боку «Динамо». Перше порушення від киян - на 30-й хвилині! Рефері був дуже налаштований проти нас. Так не можна ставитися до команди, яка нижча за рівнем. Звичайно, це рішення арбітра зламало гру».

«У грі з «Олімпіком» нам теж з офсайду забили. Але нічого, ми станемо сильнішими. Ми розуміли, що буде таке суддівство. Але настільки бездарне... Мені важко щось коментувати».

«Ми не їхали до Києва грати у відкритий футбол. Ми розуміли, що буде важко. Треба буде багато працювати на полі, щоб взяти очки. Але обрана схема з трьома центрбеками працювала. Є питання по офсайдам. Судді постійно пропускали моменти. Немає сенсу про це говорити, це вже історія. Віддали всі сили, терпіли, старалися. Будемо набирати очки в наступних матчах», - сказав Кобін.

Іван Зінченко Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 19 травня 2024, 20:01 33

Команди з'ясовували стосунки понад 4 години

Коментарі