КОБІН: «Погодилися на перенесення гри в Київ, щоб у нас було 2 клуби в ЛЧ»

Головний тренер «Миная» - про матч з «Динамо»

Головний тренер «Миная» Василь Кобін поділився думками після матчу з «Динамо» (0:4) в рамках четвертого ранку чемпіонату України.

- Перш за все, я незадоволений результатом, поразкою з таким рахунком. Але задоволений тим, як грали хлопці, віддавалися на полі, терпіли та старалися виконувати те, чого я просив від них. Вилучення на 15-й хвилині зламало весь наш план на гру. Нам було важко, але ми терпіли, нічого не могли зробити й приймаємо цей результат, як він є.

- Чи не жалкуєте ви, що погодилися на перенесення цього матчу до Києва?
- У жодному разі, тому що, приймаючи це рішення, я керувався тими думками, що для іміджу України нашу країну мають представляти два клуби в груповому турнірі Ліги чемпіонів. Це для мене головне. Справді, ми могли ганяти динамівців по країні, тим паче вони втомлені після гри з «Гентом», але я пішов на такий крок не тому, що хтось подзвонив мені, а через суто людське бажання допомогти команді краще підготуватися до важливої гри в Лізі чемпіонів.

Для нашої команди, навпаки, це навіть краще, оскільки в нас багато молодих гравців, які не виступали на рівні Прем'єр-ліги. І для них приїзд до Києва та матч на легендарному стадіоні, де грали легендарні футболісти, піде лише на користь.

- У чому головна причина поразки, на ваш погляд? Що з вашої передматчевої установки не вдалося втілити на полі?
- Грою своєї команди я задоволений, результатом - ні. Залишившись у меншості на 15-й хвилині, шансів практично не було. Якщо б ми грали в рівних складах, то можна було б на щось розраховувати. А так вилучення повністю зламало гру. Наші футболісти втомлювалися, «Динамо» - нагнітало, але діями своїх підопічних загалом я задоволений.

Володимир Клепач Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 06:30 1

У битві аутсайдерів «Верес» здолав «Минай» і залишив зону вильоту

Коментарі