Руслан КОСТИШИН: «Епізоди вирішили гру з Рієкою»

Наставник «Колоса» - про поразку «Рієці» в кваліфікації Ліги Європи

Головний тренер «Колоса» після поразки «Рієці» в додатковий час був дуже розчарований, але знайшов правильні слова.

«Вважаю, що «Рієка» виглядала краще в перші півгодини матчу, але потім ми тримали все під контролем. Перший гол в екстра-таймі все вирішив.

Хлопці розчаровані, адже поєдинок був рівним, і тут все вирішують моменти. Стандарт не дограли, отримали 0:1, і при такій погоді дуже важко відіграти гол. Дуже важко було підійти до штрафного майданчика господарів - погода внесла свої корективи. Обидві команди досить якісні. «Рієка» краще пристосувалася, коли почався дощ. Вони перестали грати в комбінаційний футбол низом, а нам потрібно було зробити те ж саме.

Це для нас перший єврокубковий досвід. Ми переграли «Аріс», ми гідно виглядали з «Рієкою». Просто епізоди вирішили гру. Але для нашої молодої команди це дуже дорого коштує. Я можу тільки подякувати моїм футболістам за ті щасливі моменти, які ми переживали разом в Лізі Європи. Зараз ми переключаємося на внутрішній чемпіонат, потім на Кубок України, і я можу тільки підтримати хлопців незважаючи на їхні помилки, тому команда «Колос» рухається далі», - сказав Костишин після матчу.

Сергій Циба Джерело: ФК Колос
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 08:19 2

Олександр та його команда не очікували такого результату, Денис завоював титул WBO у легкій вазі

Коментарі