БАРТУЛОВИЧ: «Президент Інгульця задоволений нашими результатами в УПЛ»

Хорватський півзахисник «Інгульця» висловився про старт команди в Прем'єр-лізі

Хавбек «Інгульця» Младен Бартулович в ексклюзивному інтерв'ю Sport.ua поділився думкою про дебют команди з Петрово в УПЛ.

«Було дуже мало часу на підготовку до дебюту команди в Прем'єр-лізі. Думаю, наш старт в УПЛ можна вважати позитивним, якщо подивитися на три перші гри з «Дніпром-1» (1:1), «Ворсклою» (0:2) і «Десною» (1:1). Все-таки очки ми набрали, зіграли дві нічиї з хорошими командами. «Ворсклі» програли на виїзді, але, вважаю, показали непоганий футбол. Я думаю, «Інгулець» в подальшому буде тільки прогресувати.

Всі суперники складні. Може, в якійсь грі менше пощастило. Я думаю, що всі ігри були плюс-мінус рівні. Ми могли, як виграти, так і програти. Але так вийшло, що з «Дніпром-1» і «Десною» поділили очки. Думаю, «Інгулець» буде показувати цікавий футбол в наступних матчах.

Думаю, що президент задоволений результатами. Дуже маленький термін був на підготовку до нового сезону. Скажімо так: ми швидко перейшли з Першої ліги в Прем'єр-лігу.

У нас на кожен матч стоїть завдання виходити і вигравати. Так буде і в іграх на Кубок України, я впевнений. Тим більше в 1/16 фіналу «Інгулець» чекає принциповий суперник - «Олександрія». Це буде дербі Кіровоградської області. Тому на цю зустріч настрій буде максимальний», - сказав Бартулович.

Після трьох турів «Інгулець» набрав два очки і займає 10-те місце в турнірній таблиці.

Максим Гаптар Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 06:30 99

Команда Юрія Вернідуба входить до топ-3, значно відірвавшись від Дніпра-1