Сергій СТАХОВСЬКИЙ: «Отримав результат, на який я заслуговую»

Український тенісист - про поразку в першому раунді кваліфікації Ролан Гаррос

Найкращий український тенісист Сергій Стаховський поділився емоціями після поразки в першому колі кваліфікації Ролан Гаррос.

«З останніх зіграних мною матчів - продемонстрував цілком пристойний рівень. Ваги хитнулися не в мій бік... Матч рівний, адже перший сет завершився на тай-брейку. Можливо, я зіграв трохи пасивно, але можна сказати, що і суперник ризикнув.

Коли я зробив брейк у третьому геймі першого сету, треба було підтримати свою подачу і тоді, швидше за все, він трохи надламався б. У підсумку вийшло навпаки. У Галана додалося більше впевненості - він почав стабільніше діяти, чистіше подавати і менше помилятися.

Втім, не став би сильно вже розчаровуватися, дивлячись на незрозумілу підготовку і умови, що склалися в цьому сезоні. Ми з тренером намагаємося вичавлювати максимум з того, що маємо. Звичайно, хочеться бачити більшого, але отримав результат, на який я заслуговую.

Що далі за графіком? Поки не можу сказати нічого конкретного. Якщо вдасться перейти на хард і зіграти там кілька турнірів - буде добре. Однак всі плани знаходяться у підвішеному стані», - сказав Стаховський.

Володимир Клепач Джерело: XSport
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 12:00 2

3–6 травня відбулися матчі 36-го туру чемпіонату Англії 2023/24

Коментарі