Тарас СТЕПАНЕНКО: «Переглянув повтор і переконався, що суддя помилився»

Хавбек «Шахтаря» вважає пенальті в ворота команди несправедливим

Вчора «Шахтар» в третьому турі УПЛ на виїзді зіграв внічию 2:2 з «Зорею». Другий гол команда Віктора Скрипника забила з пенальті за фол Тараса Степаненка проти Владислава Кабаєва.

Однак сам Степаненко вважає пенальті несправедливим:

«Я був на сто відсотків упевнений, що це помилка судді, і, подивившись повтор, в цьому переконався. Епізод розвивався так: я біг і дивився на верховий м'яч, побачив, що переді мною футболіст, просто зупинився, ще й спеціально розвів руки в сторони.

Я багато років у футболі і знаю, що, якщо ти ставиш руку на спину або робиш якийсь поштовх, це загрожує порушенням правил. Я спеціально розвів руки в сторони і зупинився. Якщо був найменший дотик моїх грудей і плеча футболіста, так протягом гри буває 10-15 таких ситуацій. Тоді нехай арбітр ставить 10-15 пенальті в різні ворота.

Це контактний вид спорту. Виходить, доходить до того, що гравцям, що захищаються, не можна вступати в боротьбу у штрафному майданчику. В такому випадку буде величезна кількість пропущених голів. Чи для чого це робиться? Я, якщо чесно, не розумію».

Відео епізоду:

Олег Дідух Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 18:04 1

«Атлетіко» та «Челсі» – одні з фаворитів на трансфер нападника

Коментарі