Василь КОБІН: «Олімпік покарав нас за наші ж помилки»

Наставник «Миная» – про розгромну поразку

Головний тренер «Миная» Василь Кобін прокоментував поразку від донецького «Олімпіка» (0:3) в матчі 3-го туру української Прем'єр-ліги.

«Неозброєним оком була помітна різниця в класі футболістів. Ми втрачали м'яч на рівному місці. Суперник цим користувався і забивав нам голи. Крім того, фарт сьогодні явно був на боці Олімпіка. Перший гол - рикошет. Потім ми пропустили другий м'яч на контратаці.

Не можу сказати, що ми грали погано. Сильно вплинула на результат поєдинку індивідуальна майстерність футболістів, як наших, так і суперника. Ми дуже багато втрачали м'яч у простих ситуаціях, особливо на чужій половині поля. А потім витрачали багато сил, щоб повернути його собі. Ми створили кілька хороших моментів, але не вистачило майстерності втілити їх в гол.

Олімпік покарав нас за наші ж помилки. Це і призвело до такого підсумку матчу. Ми приймаємо цей результат і рухаємося далі. Так, неприємно програвати з таким рахунком, але будуть зроблені відповідні висновки і будемо покращувати нашу гру», - сказав Кобін.

Денис Шаховець Джерело: ФК Олімпік Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 09:42 16

«Королівський клуб» не хоче платити українцеві бажану зарплату