Орест ЛЕБЕДЕНКО: «З Минаєм буде складніше, ніж з Дніпром-1»

Захисник «Олімпіка» – про майбутній матч

21-річний захисник донецького «Олімпіка» Орест Лебеденко поділився очікуваннями матчу 3-го туру української Прем'єр-ліги проти «Миная».

- Оресте, в перших двох турах нового сезону ваша команда показала діаметрально протилежні результати і якість гри. Що буде в третьому матчі?
- Почали сезон грою з «Динамо» - це треба враховувати. Але головна причина - на той момент у нас не було «свіжої крові», нових футболістів. До наступної зустрічі в Дніпрі вони під'їхали й ми, вважаю, виступили дещо краще. З другого боку, і там, і там діяли від оборони.

- Попереднього туру «Минай» порадував прихильників історичним стартом в УПЛ, не просто здобувши перемогу, а й показавши якісний організований футбол.
- Ми вже «розібрали» наступного суперника. Можу сказати, що УПЛ поповнився ще одною класною командою. Думаю, нам буде складніше, ніж із «Дніпром-1». Насамперед тому, що «Минай» - силова команда, котра дуже добре грає від оборони. З «Олександрією» вони виставили п'ять захисників. А нам доведеться діяти «першим номером».

Матч «Олімпік» - «Минай» відбудеться в неділю, 20 вересня. Початок зустрічі о 14:00.

Денис Шаховець Джерело: Українська Прем'єр-ліга (УПЛ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 27 квітня 2024, 12:15 5

Команда Дмитра Христича спробує вийти до Дивізіону 1A