Десна і Колос дізналися суперників. Результати жеребкування Q4 Ліги Європи

У швейцарському Ньоні відбулося жеребкування раунду плей-оф Ліги Європи

У швейцарському Ньоні відбулося жеребкування 4-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи. Інша, офіційна назва цієї стадії - раунд плей-фф. За місця в груповому раунді посперечаються 42 команди (16 по шляху чемпіонів і 26 по основному шляху), розбиті на 21 пару.

З метою зручності для клубів і телебачення жеребкування Q4 пройшло ще до зіграних матчів Q3. Тому в жеребкуванні Q4 брали участь не команди, як зазвичай, а пари команд, зведених волею попереднього жереба в Q3.

Sport.ua провів текстову онлайн-трансляцію жеребкування.

Від України в жеребкуванні 4-го раунду кваліфікації Ліги Європи взяли участь «Колос» з Ковалівки і «Десна» з Чернігова. Звичайно ж, їм потрібно буде спочатку пройти хорватську «Рієку» і німецький «Вольфсбург» відповідно, ще й на виїзді. І тільки потім вивчати останнього суперника на шляху до групового раунду. Але українські клуби вже знають свій повний шлях в кваліфікації ЛЄ.

Суперники українських клубів в Q4 Ліги Європи

Українські команди потенційно зіграють в Q4 знову на виїзді.

У цьому сезоні всі пари 3-го і 4-го відбіркового раунду ЛЄ грають в форматі з одного матчу і без глядачів. Зустрічі Q3 пройдуть 24 вересня, а поєдинки Q4 - 1 жовтня. Якщо потрібно, будуть проводитися додатковий час і серія 11-метрових. Переможці Q4 вийдуть в груповий раунд Ліги Європи.

Повні результати жеребкування Q4 Ліги Європи

Шлях чемпіонів

Шлях нечемпіонів

Пари команд в Q4 по шляху чемпіонів

Пари команд в Q4 по основному шляху

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 12:21 6

Наставник може не допрацювати до кінця сезону

Коментарі