Йожеф САБО: «Перший тайм Динамо в матчі з АЗ - сором»

Екс-тренер «Динамо» розкритикував гру команди

Колишній головний тренер «Динамо» Йожеф Сабо розкритикував гру киян в переможному матчі третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів проти «АЗ Алкмаар» (2:0):

«Для мене гра з АЗ була копією матчу з «Шахтарем» за Суперкубок. Головне, це результат, я так розумію. Мені така гра не подобається, але за результат я радий. «Динамо» зараз по-іншому грати не може, хоча в Європі такий футбол вже давно не культивується - щоб команда грала тільки на своїй половині поля.

Розумію, що Луческу потрібен результат, але як він далі буде грати в Лізі чемпіонів, коли будуть суперники сильніші? Адже перший тайм у виконанні «Динамо» - взагалі сором.

Сидіти і чекати помилки суперника? Я таку гру не люблю. Це не критика. Кажу, як фахівець і колишній футболіст. Не можу дивитися на таке. Для мене це не футбол.

Мене дуже здивувало, коли тренер АЗ сказав, що не стежить за українським футболом. Відразу подумав: «Ну, ти і піжон!». Ось і отримав своє: поїхав з нулем додому. Чого вони хотіли? Катали м'яч по периметру і все. «Динамо» перемогло заслужено.

Мені найбільше сподобалася працездатність Жерсона Родрігеса. Він по всьому полю грав - і в відборі, і в атаці, і гол забив. Повністю віддається грі. Питання тільки в тому, на скільки його вистачить грати в такому ритмі? Ще сподобався Вербіч. У інших тренерів він так не носився, як у Луческу.

Думаю, що в «Генті» гравці слабкіші, ніж в АЗ, але тренери «Гента» бачили, як грає «Динамо» і вже вивчили тактику Луческу. Якщо «Динамо» програє на виїзді, то «Гент» буде відсиджуватися біля своїх воріт і грати на контратаках в Києві, а «Динамо» складно грати в такий футбол. Це ми вже побачили в матчі з «Десною».

Олег Дідух Джерело: 1927.kiev.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 12:21 7

Наставник може не допрацювати до кінця сезону

Коментарі