Остап МАРКЕВИЧ: «Не звертаємо увагу на результати стартових турів»

Наставник «Маріуполя» – про майбутній матч з «Дніпром-1»

Головний тренер «Маріуполя» Остап Маркевич відповів на запитання журналіста каналу «Футбол 1» напередодні матчу 3 туру української Прем'єр-ліги проти «Дніпра-1»:

- Чи немає перед грою з «Дніпром-1» у Вас кадрових проблем?
- Якщо Ви маєте на увазі травмованих, то їх у нас немає. Але в Дніпрі не допоможе нам Ігнатенко, який отримав червону картку в грі з «Зорею». Це нормальний футбольний процес. У нас є кому грати, і ми докладемо всіх зусиль, щоб ця втрата не позначилася.

- У недавньому матчі проти «Зорі» азовці провели потужно дебют і здивували суперника. Чекають сюрпризи і «Дніпро-1»?
- Не знаю, чим ми так сильно здивували. Ми просто робимо свою роботу. Кожен день і дуже наполегливо. Це процес становлення нової команди, який рано чи пізно дає результат.

- У минулому сезоні поєдинки «Маріуполя» і «Дніпра-1» вийшли дуже наполегливими і напруженими. Яким Ви бачите цей матч, враховуючи, що дніпряни невдало почали поточний чемпіонат?
- Ми не звертаємо увагу на результати стартових турів. Це Прем'єр-ліга і всі команди будуть битися до кінця. Не знаю, як було в минулих матчах, зараз ми дивимося тільки в майбутнє і зробимо все, щоб вдало зіграти.

- Наскільки Важко буде грати проти «Дніпра-1»? Чого чекаєте від цієї гри?
- Є різні обставини, є різні нюанси при підготовці. Тому робити якісь прогнози просто неможливо. Кожен матч має свій відтінок, свою специфіку. Ми після гри з «Зорею» намагаємося зберегти наш настрій і ті позитивні елементи, які нам вдалися в тій грі.

- «Маріуполь» продовжує грати на виїзді через реконструкцію газону на стадіоні імені В.С.Бойка. До Дніпра не так далеко, але втома від дороги вже може накопичуватися. Чи позначиться цей дорожній фактор в п'ятницю?
- До Дніпра не така велика відстань, тому в цьому плані буде все нормально. Ми враховуємо наші обставини у своїй роботі. Весь тренувальний процес і підготовка до ігор влаштовані так, щоб хлопці максимально були готові до матчів.

- Період заявки в УПЛ ще триває. Чи варто очікувати в «Маріуполі» новачків?
- Безумовно, у нас є бажання підсилитися і клуб працює в цьому напрямку. Будуть ще футболісти - почекайте офіційних повідомлень.

Матч «Дніпро-1» - «Маріуполь» відбудеться в п'ятницю, 18-го вересня. Початок о 19:00.

Денис Шаховець Джерело: ФК Маріуполь
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 19:43 3

Рахунок на 3-й хвилині відкрив Андреас Крістенсен, Артем одразу ж відповів