Жуніор МОРАЕС: «Шахтар з кожним роком додає»

Форвард «Шахтаря» - про свої успіхи

Нападник «Шахтаря» Жуніор Мораес прокоментував завоювання призу найкращому гравцеві «Шахтаря» в минулому сезоні:

- Жуніоре, вболівальники визнали тебе найкращим в сезоні. Що для тебе це значить?
- Дуже велика честь! «Шахтар» - клуб, який сповнений висококваліфікованими гравцями. Багато хлопців виступають за національні збірні, тому бути частиною історії клубу і найкращим футболістом - честь. Це плоди старанної роботи, а також допомоги всіх моїх партнерів по команді.

- Два роки поспіль ти - найкращий бомбардир чемпіонату. Як тобі це вдається?
- Думаю, секрет всього і ключ до успіху - мотивація. Щодня намагаюся стати кращим, ніж учора. Так і «Шахтар» - з кожним роком додає. Всі ми еволюціонуємо.

- Як оціниш минулий сезон з урахуванням досягнень команди?
- Відмінний сезон з чудовими результатами. Дістатися до півфіналу Ліги Європи - це дуже добре для клубу. Ми розуміємо, що могли пройти далі, бути в фіналі... Але найголовніше для молодих хлопців - відчути смак перемог. Важливо розуміти, що «Шахтар» - великий клуб в Європі. І у нас дуже великі амбіції.

- Який поєдинок сезону залишив найяскравіші спогади?
- З «Зорею» в Харкові. Тоді ми поміняли рахунок і добилися максимального результату на останніх хвилинах. Той матч дійсно показав наш характер і бажання перемагати. Але важливі були всі ігри, тому що вони привели нас до титулу.

- А в Лізі чемпіонів і Лізі Європи?
- Перемога над «Аталантою» в Італії.

- Які завдання ставиш перед собою в новому сезоні?
- Перш за все, бути ефективним і допомагати команді. Потрібно завжди добиватися найвищих цілей, виграти чемпіонат. І ми постараємося зробити все, щоб провести відмінну кампанію в Лізі чемпіонів.

- Скільки голів плануєш забити?
- Це секрет, нехай він залишиться при мені. Не люблю, коли особисті цілі напоказ. Всі гравці думають про команду, колектив. Я завжди буду ставити цілі «Шахтаря» на перше місце.

Олег Дідух Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 07:44 0

Артем відзначився з пенальті у ворота Лас-Пальмаса за Жирону, забивши 19-й гол

Коментарі