КОРБАН: «Брати Суркіси регулярно посилали Коломойського н***й»

Президенти футбольних клубів не підбирають слів під час «котлетних вечірок»

Український бізнесмен Геннадій Корбан розповів, як спілкуються колишній власник «Дніпра» Ігор Коломойський і президент «Динамо» Ігор Суркіс під час «котлетних вечірок».

- «Котлетні вечірки» Коломойського все-таки існують?
- Кожен день. Для нього це звичайна вечеря, не вечірка в класичному розумінні.

- Опишіть, як вони відбуваються.
- У нього є в офісі їдальня, де поміщається за столом 10-12 чоловік. З цієї їдальні є вихід в робочий кабінет, де він з кимось може паралельно зустрітися, витираючи серветкою бороду на ходу. Також є вихід в коридор, звідки кухар приносить страви. Є бар з напоями. Все дуже тривіально. Іноді трапеза починається вдень ​​і до пізньої ночі. Все залежить від учасників і від настрою.

- А хто учасники, якщо не секрет?
- Там є завсідники. Це близьке оточення. Ігор Палиця (власник «Волині»), Кіперман, Міндіч, Женя Геллер (власник «Зорі»). А вони всі знаходяться там в офісі, їдять і проводять там час.

- Як він себе там веде?
- День від дня відрізняється. Все залежить від того, хто присутній, які теми обговорюються. Всі гості повинні дуже чітко вловлювати настрій. Якщо хороший - вечір вдався, якщо поганий - Коломойський може кинутися на будь-кого з них. «Чуєш ти, п*****с. Х*лі ти тут стоїш. Я тобі сказав, сядь, б***ь, вже». Ну ось якось так. Всі знають цю манеру. Терплять і тихо його ненавидять.

- А чи були ті, хто його н***й послав у відповідь?
- Бродський, бувало, міг н***й послати. Брати Суркіси це робили регулярно. Для Коломойського це холодний душ. Він навіть штрафувати їх намагався. Наприклад, говорив Суркісу-молодшому: «Якщо ти мене посилаєш н***й, з тебе 100 000 доларів».

- А Суркіс?
- А той йому: «Ти мене добре чуєш? Так ось, слухай і рахуй: «Йди н***й, йди н***й, йди н***й».

Дивіться також: ФОТО ДНЯ. Показав кулак. Як Суркіс радів перемозі «Динамо» над АЗ Алкмаар

Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Авто/мото | 04 травня 2024, 00:21 1

Пілот Ред Булла продовжує домінувати у сезоні

Коментарі