Олексій ГАЙ: «Досвід Луческу допоможе Динамо в єврокубках»

Шанси київської команди з нідерландським АЗ — 50 на 50, вважає фахівець

37-річний екс-гравець донецького «Шахтаря» Олексій Гай поділився очікуваннями від протистояння київського «Динамо» з нідерландським АЗ в третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів.

«Чи пройде «Динамо» АЗ в Лізі чемпіонів? Ніхто нікому нічого не винен, скажімо так. Але, звичайно ж, «Динамо» потрібно проходити такі команди. Але потрібно враховувати, що в команді йдуть перестроювання, йде нова постановка гри. Але, з іншого боку, це може піти і на користь. Що стосується АЗ, не стежив за їхніми виступами, але в цілому можна розуміти, що голландський футбол завжди був атакувальним. Ці команди завжди прагнуть атакувати і утримати м'яч. У цьому може бути складність у «Динамо». Я би поставив тут 50 на 50. Чи допоможе досвід Луческу «Динамо» в єврокубках? Плюси в тому, що він - досвідчений тренер і знає, як діяти командам на виїзді і вдома. У цьому є певний плюс», - зазначив Гай.

Матч 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів «Динамо» - АЗ відбудеться у вівторок, 15-го вересня, о 20:00 за київським часом.

Михайло Шаповалов Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 липня 2024, 07:05 47

Каталонський клуб зацікавили Кевін та Марлон Гомес

Коментарі