САБО: «Якщо Динамо з Десною так грає, то що буде в Лізі чемпіонів»

Експерт висловився про поточну гру киян

Колишній тренер київського «Динамо» і збірної України Йожеф Сабо поділився враженнями від матчу киян з «Десною» (0: 0) у другому турі УПЛ.

«Я очікував, що «Динамо» втратить очки у другому турі. У біло-синіх немає майстрів, здатних здобути перемогу в складних умовах. Що я маю на увазі? У «Динамо» зараз багато травмованих, і у деяких резервістів, які потім навряд чи коли-небудь наблизяться до першої команди, є відмінний шанс проявити себе. Але мене дивує Циганков, якого раніше зараховували до основи, і який просто провалився. Не знаю, чи є зараз на нього покупець. Не виключено, що до Циганкова багато хто охолов...

Перспективи в Лізі чемпіонів складні. Якщо «Динамо» так з «Десною» грає, то що буде в кваліфікації Ліги чемпіонів, непросто передбачити. Найсумніше, що біло-сині не створили нічого біля воріт чернігівців. Швидше за все, Мірча Луческу не буде покладатися на 90 відсотків цього складу команди. Містеру доведеться повертати основних виконавців, яким потрібно ще форму набрати. Одна втіха - АЗ також зазнає кадрових втрат і стан цієї голландської команди, наскільки я знаю, не найкращий.

Шкода, що Бурда травмувався. Це хороший гравець, і його буде не вистачати. Взагалі, мене неприємно вразила неефективність атак «Динамо». Якщо з флангів йдуть передачі в штрафний, то футболісти атакуючої групи повинні грати на випередження, в скупченні гравців у штрафному потрібно бити якомога частіше по воротах. Динамівці, на жаль, цього не роблять. Скажіть, кому потрібні незрозумілі навіси Соля в штрафну, спроби інших буквально зайти в чужий воротарський? ..

Чернігівська команда мені також не сподобалася. Неприємно здивувало те, що «Десна» відбивалася весь другий тайм», - сказав Сабо.

Матч «Динамо» і АЗ відбудеться 15 вересня в Києві. Початок о 22:00.

Максим Гаптар Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 14:52 2

Бразилець вважає, що якісно нинішній футбол не кращий за той, який був у його часи

Коментарі