Даріо СРНА: «Після Суперкубка Ахметов подзвонив і привітав»

Директор «Шахтаря» – про спілкування з президентом

Легенда донецького «Шахтаря» Даріо Срна розповів про нову посаду, спілкування з президентом і прощальний матч.

- Кожна посада складна. Я як футболіст і людина, люблю виклики, відповідальність і адреналін. І поки виходить добре. Я беру участь в процесах, коли продаються футболісти, і коли купуються. Дуже важливий розвиток молодих футболістів. Допомагати їм, коли вони приїжджають в Шахтар, щоб швидше адаптувалися. І звичайно, красивий, атакуючий шахтарський футбол. Я прокидаюся з думкою допомогти Шахтарю, зробити його сильніше. І з цієї ж ідеєю йду спати. Я знаю тільки одне: моє життя - це футбольне життя. І моє місце не в офісі, а на полі. Подивимося, як буде ситуація складатися, але не виключаю, що одного разу стану тренером. Шахтаря, збірної чи іншої команди. Ніколи цього не виключав.

- Як часто ви спілкуєтеся з президентом?
- Президент телефонує щоразу після чергової гри, вітає. Дай Бог, щоб і далі дзвонив і вітав. І навіть зараз, після Суперкубка подзвонив і привітав. Йому сподобалася наша гра. Я вже прийняв його слова, що краще він буде програвати з красивим футболом, ніж вигравати з таким футболом, який показує, наприклад, Динамо в такій грі. Треба привітати Динамо з тим, що вони виграли Суперкубок, але у них свій шлях, у нас свій шлях. Я впевнений, що ми на правильному шляху.

- Коли ви проведете прощальний матч?
- Якщо він буде, то тільки на Донбас Арені. Більше ніде. Донецьк, Донбас, Донбас Арена цього заслуговують. І я заслуговую зіграти там останню гру. Дай Бог, щоб вона пройшла. Це буде футбольний спектакль.

Нагадаємо, в матчі за Суперкубок України-2020 київське «Динамо» виграло у «Шахтаря» з рахунком 3:1.

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 липня 2024, 21:48 12

Команда Гарета Саутгейта здобула перевагу тільки після 11-метрових ударів

Коментарі