WePlay Esports поділилася планами на 2021 і 2022 роки

Відома студія планує організувати безліч турнірів

Останнім часом в медіапросторі циркулює не підтверджена інформація, що медіахолдинг WePlay Esports нібито збирається витратити десятки мільйонів американських доларів на призові фонди турнірів з Dota 2 і CS:GO і проведе змагання на різних континентах. Студія підкреслює, що ці відомості - лише чутки.

Ймовірно, один раз WePlay Esports почне проводити змагання в Китаї, Австралії (як зазначив керуючий партнер холдингу Юрій Лазебніков) та інших країнах. Холдинг хотів б виділяти такі суми на призові фонди та планувати події на кілька років вперед, але в поточній ситуації це не представляється можливим.

«Наша команда розраховує, що незважаючи на невизначеність глобального календаря кіберспортивних подій і складності в зв'язку з пандемією, 2021-й і 2022-й стануть насиченими турнірами роками. Ми готуємо розклад івентів з цікавими форматами і креативом, але з огляду на ситуацію з карантинними обмеженнями, поки не готові його озвучити, тому чекайте новин», - сказав Олег Гуменюк, генеральний менеджер медіахолдингу WePlay Esports.

Максим Гаптар Джерело: weplay.tv
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Кіберспорт | 04 травня 2024, 18:49 0

Українська команда все ще у боротьбі за плей-оф ESL Pro League Season 19