ФІЛІППОВ: «Поки я, напевно, не на тому рівні, щоб грати за збірну»

Форвард «Десни» сподівається в майбутньому потрапити в національну команду

Нападник «Десни» Олександр Філіппов висловився про матчі збірної України в Лізі націй, а також поділився думками про шанси потрапити в команду.

«Було видно, що важкі ігри, була тривала перерва. Гравцям важкувато було і з Швейцарією. Видно, що фізично трохи втомилися. Тому що перша гра, десь хвилювання було. Але дійсно молодці, обіграли швейцарців справедливо. Але з Іспанією було видно, що грати було важкувато. Іспанія, напевно, правильно побудувала гру, високо пресингувала, змушувала Україну помилятися і ранній гол окрилив іспанців. Тому такий великий рахунок. Але нічого страшного, трагедії ніхто не робить. Спокійно, з холодною головою треба підійти до решти ігор. В України велике майбутнє, тому все вийде.

У грі з такою збірною, звичайно ж, важко щось показати. Але в будь-якому випадку кожен мріє одягнути футболку національної збірної і захищати честь своєї країни. Але поки що я розумію, що, напевно, не на тому рівні, щоб грати в національній збірній. Тому все попереду, буду намагатися, прагнути. А там вже як вийде», - сказав Філіппов.

Максим Гаптар Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 12:15 25

Українець забив 20 голів у Ла Лізі

Коментарі