ВАЩУК: «Якби грали перший матч з Іспанією, може, зіграли б внічию»

Колишній гравець збірної України вважає, що футболісти не встигли відновитися

Екс-захисник національної команди України і київського «Динамо» Владислав Ващук прокоментував поразку української збірної Іспанії (0:4) в Лізі націй.

«Я думаю, наша збірна не відновилися після Швейцарії (2:1). Плюс, був довгий переліт і затримка в аеропорту. Психологічно іспанці вміють це використовувати. Також, як і коли ми в сезоні 97/98 грали з «Барселоною», нас не на той стадіон повезли, затримували в аеропорту довго.

А оскільки ми тільки грали зі Швейцарією, з Іспанією матч був через два на третій. Плюс, іспанці вдома грали. Думаю, українські футболісти просто не відновилися. У матчі з Іспанією наші гравці запізнювалися скрізь. Тому це все вилилося в ті помилки, в той негатив, який зараз всі розгрібають. Але насправді нічого страшного не сталося, на турнірне становище гра сильно не вплинула. Треба розібрати матч і йти далі.

Я думаю, однозначно вдома з Іспанією Україна краще зіграє. Я вважаю, що, якщо б ми грали відразу з Іспанією, а потім зі Швейцарією, може зіграли б з Іспанією внічию. У мене така думка», - сказав Ващук.

Володимир Клепач Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 27 липня 2024, 00:11 2

Реванш відбудеться 21 грудня 2024 року

Коментарі