Фран СОЛЬ: «Динамо пройде АЗ, але буде нелегко»

Форвард «Динамо» - про матч проти АЗ

Нападник «Динамо» Фран Соль поділився очікуваннями від матчу третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів проти «АЗ Алкмаар»:

«Перше, про що я подумав: «О, круто, нідерландська команда». У мене прекрасні спогади про цю країну, тому грати проти АЗ буде досить емоційно, навіть в Україні. Але відразу після цього я подумав: «Чорт, це буде складно». Тому що всі ми знаємо силу і якості АЗ.

Можливо, не всі в «Динамо» знали про АЗ. Але коли ми дізналися, що жеребкування може звести нас з АЗ, «Рапідом» і ПАОКом, багато хлопців і персонал переглянули всю інформацію про ці клуби. Відразу отримав багато запитань від одноклубників і тренера Мірчі Луческу. Що я сказав? Що АЗ відрізняється від інших нідерландських команд. Багато команд в Нідерландах хочуть володіти м'ячем і постійно атакувати, але вони також можуть дуже добре контратакувати.

Як і вся інша Європа, ми стежили за чудовим сезоном «Аякса» в Лізі чемпіонів. Нещодавно я говорив з одноклубниками: АЗ був не гіршим, а, можливо, навіть кращим, ніж «Аякс» в минулому сезоні.

З тих пір, як я грав в Нідерландах, в команді залишилося багато гравців. Я - фанат Уссами Ідріссі, мені подобається його манера гри і дриблінг. Він може створити нам проблеми. Мені також дуже подобається Мірон Боадю. Дійсно великий талант. А також Рон Влар, Юнас Свенссон, Йорді Класі, Фредрік Мідтше.

Прогноз на матч? Що за питання? Уявіть, що я відповім, що далі пройде АЗ. Ні, це зробить «Динамо». Але це, безперечно, буде нелегко».

Олег Дідух Джерело: Voetbal International
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 04 травня 2024, 09:00 7

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі