Віталій ЛИСИЦЬКИЙ: «Колос не боїться Аріс, шанси 50 на 50»

У ковалівському клубі вірять в можливість виходу в 3-й раунд кваліфікації Ліги Європи

Спортивний директор «Колоса» Віталій Лисицький поділився очікуваннями від протистояння з «Арісом» у 2-му раунді кваліфікації Ліги Європи.

«Ми знаємо, що «Аріс» - це клуб з довгою історією, який був заснований близько 100 років тому і завоював безліч нагород, включаючи перемоги в чемпіонатах і Кубках Греції. У нас ще не було часу проаналізувати грецький клуб, оскільки жеребкування відбулося зовсім недавно».

«Це наш перший європейський виступ, і ми розуміємо, що легких суперників бути не може. У «Аріса» може бути невелика перевага, тому що матч вони проведуть вдома. Але в цілому я вважаю, що шанси на вихід в наступний раунд у обох команд рівні - 50 на 50. Що стосується «Колоса», то ми не боїмося жодного з суперників».

«Звичайно, для нашого клубу участь в єврокубках - це новий незвіданий досвід, і я сподіваюся, що ми доб'ємося певних успіхів. Матчем з «Арісом» ми поки не займаємося, тому як йому буде передувати гра чемпіонату, і попереду у нас два тижні на підготовку».

«Так, ми думаємо про «Аріс», але на даний момент УПЛ є нашим пріоритетом. У нас є кілька досвідчених футболістів, що грали в європейських турнірах. На них ми можемо покластися і сподіваємося, що вони допоможуть нам в досягненні наших цілей», - зазначив Лисицький.

Матч «Аріс» - «Колос» запланований на 17 вересня.

Читайте також: В очікуванні Мілана, або Як Колос презентував стадіон, Селю і новачків

Олексій Сливченко Джерело: Gazzeta.gr
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Баскетбол | 30 липня 2024, 12:19 3

Олімпійський турнір із баскетболу відбудеться з 27 липня по 11 серпня