Руслан КОСТИШИН: «У Селезньова така натура, що він ниє. Але все виконує»

Наставник «Колоса» – про підписання Євгена Селезньова

Сьогодні «Колос» офіційно підписав річний контракт з Євгеном Селезньовим. Підписання екс-форварда збірної України прокоментував головний тренер «Колоса» Руслан Костишин

- Євген Селезньов міг перейти в ваш клуб ще рік тому, коли він тренувався з «Колосом» до переходу в «Карабюкспор». Яка у нього фізична форма?, - запитав у наставника клубу кореспондент Sport.ua.
- Ви ж бачите, скаржиться на тренера. Ось така у нього фізична форма ...

- У Селезньова є мета стати найкращим бомбардиром чемпіонату України в історії. Ви не обіцяли йому постійне місце в стартовому складі?
- Були такі розмови. Я сподіваюся, що у нього сильний характер і він людина свого слова. В першу чергу, я сподіваюся на це. А як буде - життя покаже.

- Ви сказали, що Селезньов - людина слова. Він вам щось обіцяв?
- Обіцяв добре виконувати роботу. У нього є мрія - стати найкращим бомбардиром УПЛ. І я розумію, що для нього це більше, ніж мрія. Думаю, дуже добре, що футболіст мріє це зробити, значить у нього є характер.

- В одному інтерв'ю Селезньов говорив, що обіцяв Ігору Тудору не вживати алкоголь. У вас з ним така розмова була?
- Я дозволяю вживати алкоголь, в цьому немає проблем. Просто треба знати - коли, як і скільки. У мене немає заборони на алкоголь, ми всі люди. Просто всьому має бути свій час.

- Женя ще займається боксом? Це не буде йому заважати?
- Він чим тільки не займається (посміхається). І на хокей любить ходити, і на бокс. Йому дали вихідний - він пішов на хокей. Я йому кажу: «У тебе такі навантаження, а ти ще на хокей». А він відповідає: «Мені треба вагу скинути». Сподіваюся, він нам допоможе.

Він мені нагадує мого покійного друга - Закарлюку. Мені є з чим порівнювати, вони з ним дуже схожі.

- Ви згадували, як грали проти Селезньова під час вашої ігрової кар'єри?
- Ми рідко грали один проти одного. А що він мені, я ж теж не з простим характером. Це зараз я буду його плекати, а раніше міг йому і по ногах зарядити (посміхається).

У Селезньова така натура, що він ниє. Але на тестах вклався в усі відрізки по часу. Виконав, хоч і нив і бурчав. Не всі ж будуть однакові.

- Селезньов тепер буде бити всі пенальті, штрафні, аути вкидати?
- Якщо будуть зараховуватися і голи руками з аутів, дамо йому і таку можливість. Ні, такого не буде. А пенальті він і так б'є. Якби Арні не пішов, то він би і далі бив пенальті, у нього добре виходить. Я б не став міняти правила заради Селезньова.

- Що скажете про майбутнього суперника в Лізі Європи - грецький «Аріс»? Зібрали вже достатньо інформації?
- Я принципово буду займатися «Арісом» після поєдинку зі «Львовом». Мої помічники, звичайно, збирають і готують інформацію. Але я підготовкою до гри Ліги Європи займуся тільки 12-го вересня - після гри чемпіонату України.

Сергій ЦИБА з Ковалівки

Читайте також: ФОТО. Колос презентував свій новий стадіон

Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 02:38 146

У саудівському Ер-Ріяді пройшло велике шоу боксу

Коментарі