МІЛЬКО: «Може, на папері Аріс і вищий за нас, але на полі ми будемо рівні»

Хавбек «Колоса» висловився про результати жеребкування Ліги Європи

Півзахисник «Колоса» Вадим Мілько поділився своєю думкою щодо результатів жеребкування другого кваліфікаційного раунду Ліги Європи, в якому на його команду чекає зустріч з грецьким «Арісом».

«Подвійне відчуття залишилося від підсумків жеребкування. Задоволений, незадоволений - дуже важко сказати. Одне можу заявити точно: ні ми, ні «Аріс» майже нічого один про одного не знаємо. Уже найближчим часом тренерський штаб нас буде знайомити з цією командою і розкладе нам все по поличках.

Коли ми дізналися, що нам не попадуться «Тоттенхем», «Мілан» і інші гранди, то видихнули з полегшенням. Ми особливо не дивилися на того, з ким доведеться зіграти. Так, цікаво, так, хвилююче, але грати можна з усіма. Ми всіх поважаємо, але нікого не боїмося.

Може на папері вони і піднімають нас, але на футбольному полі ми будемо рівні. Гра все розставить по своїх місцях.

Звичайно нам би хотілося зіграти з ними вдома, але на нас чекає поїздка в Грецію. Знаючи, як вболівають грецькі фани, те, що матч пройде без глядачів - буде нам на руку.

До 17 вересня, думаю, вже кожен буде розуміти, що потрібно показати всім в єврокубках, що ми не даремно там опинилися. До цих матчів у кожного буде особливий настрій», - сказав Мілько.

Максим Гаптар Джерело: Footboom
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 04:54 9

Також Луїс відзначився гольовою передачею на Лео