Випробування для Луческу. Визначений суперник Динамо в кваліфікації ЛЧ

У швейцарському Ньоні відбулося жеребкування 3-го раунду відбору Ліги чемпіонів

У швейцарському Ньоні відбулося жеребкування 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

З цієї стадії стартує київське «Динамо». У суперники команді Мірчі Луческу дісталася команда АЗ «Алкмаар» (Нідерланди). Матч пройде в Києві.

У раунді Q4 переможець пари «Динамо» - АЗ «Алкмаар» автоматично зіграє проти переможця дуелі «Гент» (Бельгія) - «Рапід» Відень (Австрія).

У Q3 також утворилася сильна пара: ПАОК (Греція) - «Бенфіка» (Португалія), її переможець в Q4 зіграє проти «Краснодара» (Росія).

Оскільки українські та російські команди УЄФА при жеребкуванні розводить, ці дві пари Q4 вже відомі достроково (жеребкуванням визначать тільки господаря поля).

У шляху чемпіонів своїх опонентів в Q3 дізнався «Ференцварош» (Угорщина). Команда Сергія Реброва вдома зіграє проти «Динамо» Загреб (Хорватія).

Брестське «Динамо», за яке виступають Артем Мілевський, Євген Хачеріді та Олександр Нойок, зустрінеться у гостях з «Маккабі» Тель-Авів (Ізраїль).

У цьому сезоні всі пари третього відбіркового раунду грають в форматі з одного матчу і без глядачів. Зустрічі Q3 ЛЧ пройдуть 15 і 16 вересня. Якщо буде потрібно, будуть проводитися додатковий час і серія 11-метрових.

Переможці вийдуть в раунд плей-оф Ліги чемпіонів. Ті, хто програв по Шляху чемпіонів, потраплять в раунд плей-оф Ліги Європи. Ті, хто програв по Шляху представників ліг, зіграють у груповому раунді Ліги Європи.

Пари команд кваліфікації Q3 Ліги чемпіонів

Шлях чемпіонів

Шлях нечемпіонів

Див. також: Жеребкування Ліги чемпіонів. Динамо взнає суперника. Текстова трансляція

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 15:09 3

У Ла Лізі зіграє Тібо Куртуа, а проти мюнхенців у старті вийде Андрій Лунін

Хокей | 03 травня 2024, 23:10 7
Коментарі