МИХАЙЛИЧЕНКО: «Готовий до боротьби за місце в стартовому складі збірної»

Легіонер «Андерлехта» - про перший виклик до національної команди

Лівий захисник «Андерлехта» і збірної України Богдан Михайличенко розповів про підготовку до матчів Ліги націй.

«Добре дістався. Знав, куди я їду. Дуже щасливий, що приїхав. Познайомився з хлопцями. Готовий до тренувань і досягати результату. Приїхав з дуже позитивними емоціями. Дуже чекав цього, багато працював. Залишилося тільки доводити на тренуваннях.

Збіг, що забив в дебютному матчі за «Андерлехт» і відразу викликали. Перейшов в нову команду, викликали в збірну. У мене зараз дуже цікавий період. Треба його прожити і рухатися далі.

«Андерлехт» - хороша команда, там хороші хлопці, допомагають. Тренер завжди підказує, багато працює зі мною. В цьому запорука успіху. І, звичайно, моя робота. 10 днів відпочив, приїхав в «Андерлехт», хлопці як понеслися - важко було.

Дивився всі матчі, хлопці позитивно відгукуються про збірну, хороші емоції тут. Тому радий приїхати. Зараз треба подивитися, які завдання в збірній. Мені будуть підказувати. Треба поспілкуватися з хлопцями, дізнатися, як вони грають, як рухаються.

Готовий до боротьби за місце в стартовому складі. Я сюди приїхав, щоб працювати і грати», - сказав Михайличенко.

Нагадаємо, збірна України в рамках перших двох турів Ліги націй прийме Швейцарію (3 вересня), а також відправиться на виїзд до Іспанії (6 вересня).

ВІДЕО. Всі дії Михайличенка в матчі проти Остенде

Володимир Клепач Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 травня 2024, 00:23 5

Севілья має 7 перемог, Інтер, Ліверпуль, Ювентус, Атлетико Мадрид – по 3

Коментарі