ЗІНЧЕНКО: Пишу прямо з весілля. Дружина висловила розчарування, як фанатка

Футболіст «Манчестер Сіті» – про критику Влади Седан на адресу Пепа Гвардіоли

23-річний гравець англійського «Манчестер Сіті» і національної збірної України Олександр Зінченко прокоментував критику своєї дружини Влади Седан на адресу головного тренера «городян» Пепа Гвардіоли.

Нагадаємо, Влада звинуватила Гвардіолу в поразці від французького «Ліона» (1:3) в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

«Я нічого поганого або засуджуючого про нашу тактику не говорив. Не варто спотворювати мої слова. Я пояснював, що ми розуміємо, який ефект має тактика. З огляду на наш досвід, ми повинні були адаптуватися до неї. Того вечора ми програли «Ліону», але це не означає, що тренер помилився. Якщо ви подивитеся мої минулі інтерв'ю, як я відгукувався в них про тренера - ви повірите мені. Він - номер один.

Моя дружина - і журналіст, і вболівальник. Під час сезону вона їздила з нами на всі гостьові і домашні матчі, тому що вона - великий фанат «Ман Сіті». На тому відео ви побачили її емоції прямо після матчу. Вона висловила свою думку, як це роблять і інші фанати. Але вона хотіла тільки зробити нас краще. Ми розуміємо, що вона не повинна була постити це в соціальних мережах, тому що вона - моя дружина.

Але вона не намагалася висловити журналістську думку про тренера, вона просто висловила розчарування, як вболівальниця. Я пишу це прямо з нашого весілля. Замість того, щоб насолоджуватися цим незабутнім моментом. Але я роблю це, тому що не можу залишити все як є. Сподіваюся на ваше розуміння», - написав Зінченко.

Денис Шаховець Джерело: Instagram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 21 травня 2024, 08:00 2

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії

Коментарі