Андрій ЦУРІКОВ: «Налаштовувалися почати чемпіонат з перемоги»

Гравець СК Дніпро-1 про старт в чемпіонаті

Автор єдиного голу в ворота «Інгульця» Андрій Цуріков підвів підсумки стартового матчу СК Дніпро-1 (1:1) в новому сезоні:

- Андрій, команди з різним настроєм залишають роздягальні: у петрівців - радість, а у дніпрян сумні обличчя. Що скажеш про підсумок гри?

- Дійсно, у нас не дуже хороший настрій. Не задоволені ми результатом, і десь навіть і грою. Між собою ми розмовляли і налаштовувалися на те, що дуже важливо було розпочати чемпіонат з перемоги. Тому, звичайно, осад такий залишився.

- Тим не менш, ти сьогодні відзначився голом. Зараз ти граєш в середній лінії: як тобі нова позиція і взагалі наскільки тобі імпонує нова схема гри команди?

- Ми вже провели за такою схемою кілька контрольних матчів, а я особисто поступово звикаю до нової позиції на полі. Звичайно, не все ще вдається, але зараз у нас якраз є пауза в офіційних матчах у три тижні, щоб ми за цей час добре попрацювали і покращили взаємодії на полі.

- Що сказав головний тренер команди у роздягальні після гри?

- Сказав, щоб ми не засмучувалися, не опускали голови, адже весь сезон ще попереду. Ми сьогодні не програли і зараз буде важливим працювати над командними діями.

Віталій Петровський Джерело: СК Дніпро-1
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 13:53 0

Каталонський клуб гарантував собі участь у Лізі чемпіонів