Остап МАРКЕВИЧ: «У Маріуполі молоді хлопці. Мені з ними цікаво працювати»

Головний тренер «Маріуполя» прокоментував поразку від «Олександрії»

Головний тренер «Маріуполя» Остап Маркевич прокоментував результат поєдинку першого туру чемпіонату України, в якому азовці поступилися «Олександрії» (1:4).

- В цілому вийшла непогана гра. Цікава для уболівальників. На мій погляд, 4:1 - трохи великий рахунок для такої гри. Але я ні в якому разі не хочу шукати ніяких виправдань. Маємо те, що маємо на сьогоднішній момент. Ми працюємо і будемо продовжувати працювати в тому ж напрямку. Упевнений, ми все налагодимо. У нас молода команда з цікавими перспективними футболістами. У них дуже хороше майбутнє. Але для цього і їм, і нам треба дуже багато працювати.

- Можливо Вашій команді сьогодні не вистачило досвіду. Все-таки «Олександрія» - зіграна досвідчена команда, яка пройшла через груповий етап Ліги Європи. У Вас же досвідчених гравців практично немає. Тищенко, Мишньов, Гальчук...
- Так, «Олександрія» багато років грає цим складом. Команда вважається досвідченим бійцем в Прем'єр-лізі. Це, звичайно, зіграло свою роль і стало тим чинником, який вплинув на гру. У нас молоді хлопці. З ними цікаво працювати мені як тренеру і моєму тренерському штабу. Безумовно, фактор психології у них повинен бути на відповідному рівні для того, щоб витримувати таке сильне випробування як Прем'єр-ліга.

Олександр Тішура Джерело: ФК Маріуполь
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 16:30 1

Нинішня команда Віктора Скрипника зіграє з попередньою, якою він керував у першому колі

Коментарі