Сергій ПАЛКІН: «Півфінал єврокубка - велике досягнення»

Гендиректор «Шахтаря» підвів підсумки євросезону команди

Генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін підбив підсумки єврокубкового сезону для команди, який закінчився вчора вильотом від «Інтера» (0:5) в півфіналі Ліги Європи:

«На жаль, вчора ми закінчили виступ в Лізі Європи. Незважаючи на неприємну поразку, я хочу подякувати головному тренеру Луїшу Каштру, його тренерському штабу і всім гравцям за цей сезон. Була проведена відмінна робота.

Втретє у своїй історії ми вийшли в півфінал єврокубків. Вважаю, що в наших непростих умовах - це велике досягнення. Вдалий виступ дозволив набрати нам додаткові очки в клубний рейтинг України - це також великий плюс цієї єврокубкової кампанії.

В індивідуальному рейтингу найкращих клубів Європи «Шахтар» піднявся на 12 місце - найкращий результат за всі роки наших виступів. Крім цього, в більшості матчів нам вдавалося демонструвати яскравий, атакуючий, видовищний футбол, який, впевнений, подобається уболівальникам.

Важливо відзначити, що у нас багато молодих гравців, які отримали неоціненний досвід виступів на найвищому рівні і які стануть кістяком нашої команди в майбутньому.

Попереду новий сезон, багато роботи і я з величезним оптимізмом дивлюся в майбутнє. Наші цілі незмінні: перемагати в кожному матчі, зберігаючи вірність нашому атакуючому стилю».

Олег Дідух Джерело: Facebook
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 19:43 13

Михайло відіграв 76 хвилин проти «Вест Гема»

Коментарі