Севілья – Манчестер Юнайтед – 2:1. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку півфіналу Ліги Європи УЄФА

Ліга Європи УЄФА. 1/2 фіналу.

Севілья - Манчестер Юнайтед - 2:1

Сусо, 26, де Йонг, 78 - Фернандеш, 9 (пен.)

Дієго Карлос, 22 - Уільямс, 17, Рашфорд, 66

Севілья: Буну - Регілон, Дієго Карлос, Кунде, Навас - Хордан (Гудель, 87), Фернандо, Банега - Окампос (Ель Хаддаді, 55), Ен-Несірі (де Йонг, 55), Сусо (Васкес, 75).

Запасні: Вацлік, Діас, Гомес, Ескудеро, Торрес, Алонсо, Родрігес, Перес.

Манчестер Юнайтед: Де Хеа - Уільямс (Джеймс, 87), Магуайр, Ліндельоф, Ван-Біссака (Фосу-Менса, 87) - Погба, Фред - Рашфорд (Мата, 87), Фернандеш, Грінвуд (Ігало, 90+3) - Мартіаль.

Запасні: Ромеро, Грант, Байі, Лінгард, Перейра, Матіч, Мактоміней, Менгі.

Арбітр: Фелікс Брих (Мюнхен, Німеччина)

Стадіон: «Рейн Енергі» (Кельн, Німеччина)

У неділю, 16-го серпня, відбудеться поєдинок півфіналу Ліги Європи УЄФА, в якому андалуська «Севілья» битиметься проти англійського «Манчестер Юнайтед». Матч пройде в Кельні (Німеччина), на полі стадіону «Рейн Енергі», початок о 22:00.

Два з половиною роки тому ці команди зустрічалися між собою на початковій стадії плей-оф Ліги чемпіонів. Пройшла далі, у підсумку, «Севілья». Але цього разу ставки будуть набагато вищими, нехай і турнір вже на ранг нижче. За крок до фіналу Ліги Європи УЄФА бій андалуської і манчестерської команд виглядає вкрай непередбачуваним. Підопічні Хулена Лопетегі показали вибуховий футбол у двох поєдинках у Німеччині, тоді як їхні суперники вибирали вичікувальну тактику для своєї ходи в півфінал. Битва обіцяє стати захоплюючою, а додатковий інтерес українського вболівальника тут полягає ще і в тому, що може визначитися можливий суперник донецького «Шахтаря» (хочеться сподіватися на краще) у майбутньому фіналі.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу між «Севільєю» і «Манчестер Юнайтед». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.

Ілля Береза Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 20:21 6

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Коментарі