Ставка дня. Історичний шанс для Шахтаря

Спецпроект Sport.ua і Parimatch на Лігу Європи

17 серпня в рамках півфіналу Ліги Європи в Кельні відбудеться поєдинок «Інтер» - «Шахтар». Доля путівки до фіналу вирішуватиметься з одного матчу.

Для «нерадзуррі» і «гірників» це буде вже третє протистояння. Команди між собою перетиналися в сезоні 2005/2006 в рамках кваліфікації Ліги чемпіонів. Тоді «Інтернаціонале» перемогли в Донецьку з рахунком 0:2 і в Мілані за результатом зіграли внічию 1:1 із представником України.

До Ліги Європи цього сезону і «Інтер», і «Шахтар» потрапили, посівши третє місце в групі Ліги чемпіонів. Потім в ЛЄ «Шахтар» зміг пройти лісабонську «Бенфіку», німецький «Вольфсбург» і швейцарський «Базель». «Інтер» виявився сильнішим за болгарський «Лудогорець», іспанський «Хетафе» і леверкузенський «Байєр».

«Інтер» є титулованим клубом у Лізі Європи. Міланський гранд влаштував полювання на титули в 90-х і тоді «нерадзуррі» завоювали три трофеї (1991, 1994, 1998). «Шахтар» свій єдиний трофей Ліги Європи, яка тоді називалася Кубок УЄФА, завоював у 2009 році, коли в стамбульському фіналі був обіграний бременський «Вердер».

Що стосується кадрових втрат, то у «Шахтаря» в лазареті перебуває Ісмаїлі. Всі інші з основної обійми в строю і готові до бою. У «Інтера» під великим питанням участь у поєдинку Алексіса Санчеса, який у матчі з «Байєром» пошкодив праве підколінне сухожилля. Всі інші готові до битви в Кельні.

Аналітики Parimatch віддають перевагу «Інтернаціонале». На прохід італійського клубу у фінал пропонується коефіцієнт 1,30. Успіх «гірників» котирується, як 3,15.

Ставка дня: «Шахтар» в матчах з «Вольфсбургом» і «Базелем» показав свій клас. З «Інтером», звичайно, буде складніше, але ми віримо в прохід команди Луїша Каштру. Ставка «прохід Шахтаря» за 3,15.

Орієнтовні склади:

«Інтер»: Ханданович - Годін, Де Врей, Бастоні - Барелла, Брозович, Д'Амброзіо, Янг, Гальярдіні - Лукаку, Мартінес.

«Шахтар»: Пятов - Бондар, Кривцов, Додо, Матвієнко - Маркос Антоніо, Степаненко, Патрік, Марлос, Тайсон - Мораес.

17 серпня, понеділок

«Інтер» - «Шахтар»
Кельн. Стадіон «Рейн Енергі». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»

Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 20:53 0

Команда Первака побореться за вихід до УПЛ

Коментарі