Минай – Волинь – 1:0. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 30-го туру Української Першої ліги

Перша ліга України. 30-й тур.

Минай - Волинь - 1:0

Ткачук, 30

Нурієв, 89, Глагола, 90+3 - Конкольняк, 60, Рябов, 79, Приндета, 80

Минай: Попович - Стасюк, Допілка, Маткобожик, Жичіков - Ткачук - Пиняшко (Никитюк, 86), Голодюк (Глагола, 76), Нурієв (Вагін, 90), Книш (Шпак, 70) - Ахмедзаде (Машталір, 82).

Запасні: Черепко, Карноза, Микуляк, Кополовець, Корнутяк, Сідоренко.

Волинь: Літовченко - Цюпа, Приндета, Михалик (Конкольняк, 46) - Мартинюк, Клімець (Кізілатеш, 81), Рябов, Чачуа, Кожанов - Сад (Кобзар, 64), Куліш (Волошинович, 55).

Запасні: Неділько, Норенков.

Арбітр: Катерина Монзуль (Харків)

Стадіон: «Минай» (с. Минай)

У четвер, 13-го серпня, відбудеться поєдинок тридцятого туру Першої ліги України, у якому закарпатський «Минай» битиметься проти луцької «Волині». Матч пройде в с. Минай, на поле стадіону «Минай», початок о 17:30.

Фінішна риска Першої ліги близька як ніколи! У останньому турі ми будемо спостерігати за відчайдушною спробою луцької «Волині» заскочити до вагону поїзда, що рухається в бік Прем'єр-ліги. Ось тільки для цього підопічним Андрія Тлумака доведеться вихопити квиток щастя у закарпатського «Миная», який буде паралельно вести заочну боротьбу з «Інгульцем» за звання чемпіона свого дивізіону. Але ж є ще й тіньовий фаворит у особі львівського «Руху»! Чи вистачить сил командам на останній ривок перед можливою якісно новою сторінкою в своїй історії? Якщо це не інтрига, то що тоді нею є?!

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу між «Минаєм» і «Волинню». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.

Ілля Береза Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 12:15 25

Українець забив 20 голів у Ла Лізі

Коментарі