Динамо не купуватиме молодих бразильців. Пріоритет - досвідчені гравці

Ігор Циганик розповів про трансферні плани клубу

Відомий журналіст Ігор Циганик розповів, що новий тренер «Динамо» Мірча Луческу не збирається купувати в команду молодих бразильців, як це було в «Шахтарі».

«Чи готове «Динамо» викласти 10 мільйонів доларів за футболіста? Якщо це буде хороший футболіст, то кияни можуть викласти таку суму. Але питання не в сумі».

«Мірча Луческу розібрався з тими футболістами, які в нього є. Він зрозумів, що у нього багато молодих футболістів, які можуть прогресувати і коштувати достатньо великі гроші. Зараз поруч із ними повинні бути досвідчені футболісти».

«Не розглядаються молоді бразильці чи молоді таланти. Зараз погляд головного тренера спрямований на досвідчених футболістів. Наприклад, бразильців 25-26 років, які можуть одразу давати результат. Також Луческу звертає увагу на досвідчених європейців, які є гравцями своїх національних збірних. Така стратегія у нового головного тренера «Динамо».

«Чи готове «Динамо» викладати гроші? Наскільки я розумію, президент «Динамо» запевнив Мірчу Луческу, що готовий викласти певну суму грошей на нових футболістів», - сказав Циганик.

Іван Зінченко Джерело: Циганик LIVE
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 00:44 2

Бензема, Модрич та Марсело виграли по 25 титулів

Коментарі