Потенційні суперники Динамо. Відбулося жеребкування 2-ї кваліфікації ЛЧ

Всі команди поділені на два різних шляхи – чемпіонів та нечемпіонів

У швейцарському Ньоні щойно відбулося жеребкування 2-го відбіркового раунду (Q2) Ліги чемпіонів 2020/21. У кваліфікації команди розподілені на два шляхи - чемпіонів та нечемпіонів.

Київське «Динамо», як віце-чемпіон України, розпочне виступи з Q3 шляху нечемпіонов. А з раунду Q2 стартують 6 команд, які жеребкуванням розподілені на 3 пари. І після жеребкування стало відомо, хто може стати першим суперником киян, що мають статус сіяних в Q3 («Бешикташ» не входить в їхнє число через високий рейтинг).

Можливі суперники «Динамо» Київ у Q3 Ліги чемпіонів:

У Q2 шляху чемпіонів візьмуть участь 20 команд, розподілених на 10 пар. У їхньому числі - 17 переможців Q1, а ще з Q2 стартують три команди - «Динамо» Загреб (Хорватія), «Янг Бойз» (Швейцарія) і «Мідтьюлланд» (Данія).

Брестське «Динамо», за яке виступає українці Артем Мілевський, Євген Хачеріді та Олександр Нойок, спочатку спробує в Q1 пройти «Астану» з Казахстану, а в разі успіху поміряється силами в Q2 з переможцем пари «Коннас-Кі Номадс» (Уельс) - «Сараєво» (Боснія і Герцеговина).

Угорський «Ференцварош» під керівництвом українського наставника Сергія Реброва, якщо в Q1 пройде шведський «Юргорден», у 2-му раунді кваліфікації зіграє з переможцем пари «Селтік» (Шотландія) - «Рейк'явік» (Ісландія).

Протистояння Q2 будуть складатися з одного матчу, який пройде 25 або 26 серпня 2020 року.

Див. також: Мілевський отримав суперника. Відбулося жеребкування 1-ї кваліфікації ЛЧ

Повні результати жеребкування Q2 Ліги чемпіонів:

Шлях чемпіонів

Шлях нечемпіонів

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 04:43 1

Хавбек львівського «Руху» поділився очікуваннями від матчу з «Олександрією»

Коментарі