Не по своїй волі. Фаворов пояснив, чому перейшов у луганську Зорю

Виявляється, «Десна» відмовилася продовжувати контракт зі своїм футболістом

Новачок луганської «Зорі» Денис Фаворов розповів, чому прийняв рішення перейти в команду Віктора Скрипника і пояснив, чому не залишився у чернігівській «Десні».

«Так вийшло, що «Десна» відмовилася продовжувати зі мною контракт, тому я перейшов в інший клуб. Ще за півроку до закінчення контракту в «Десні» я сам виходив на керівництво клубу, щоб обговорити його продовження, поговорити. У підсумку мені потім зробили так пропозицію, щоб я сам відмовився. Тому «Десну» я залишив не по своїй волі. Хлопці, команда і тренер знали цю ситуацію.

Я до останнього не вів переговори з іншими командами, бо хотів залишитися в «Десні». Звичайно, не все можу розповісти, бо деякі речі повинні залишатися в команді. Здогадуюся, чому так вчинили, але з їхнього боку це неправильно. Думав, ми розпочнемо переговори і продовжимо спілкування по новому контракту, але мене проігнорували.

Що стосується «Зорі», то, коли вже стало все ясно з «Десною», мені запропонували перейти в «Зорю». Довго не думав і відразу погодився. Все-таки, цю команду я знаю, ми змагалися з нею в чемпіонаті. Зараз поки що я тільки приїхав до Запоріжжя, підписав контракт і найближчим часом познайомлюсь з новими партнерами і головним тренером Віктором Скрипником».

Микола Степанюк Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 19:43 3

Рахунок на 3-й хвилині відкрив Андреас Крістенсен, Артем одразу ж відповів

Коментарі