Сусіди по кімнаті. Два гравці київського Динамо інфіковані коронавірусом

Назарій Русин і Роман Вантух захворіли на COVID-19 та ізольовані від команди

Два гравці київського «Динамо» інфіковані коронавірусом. Форвард Назарій Русин та гравець молодіжного складу Роман Вантух захворіли на COVID-19.

Футбольний клуб «Динамо» (Київ) офіційно прояснив ситуацію, пов'язану з виявленими випадками COVID-19 серед своїх гравців.

У форварда першої команди Назарія Русина були виявлені симптоми COVID-19, після чого йому оперативно зробили відповідний тест, який показав позитивний результат. Аналогічним виявився результат тесту і його сусіда по кімнаті на тренувальній базі клубу Романа Вантуха.

Після цього всім гравцям «Динамо» в екстреному порядку були зроблені ПЛР-тести на коронавірус. Усі інші результати виявилися негативними.

Назарій і Роман ізольовані від команди та пройдуть двотижневий карантин.

Тренувальний процес «Динамо» триває у штатному режимі. Медична група клубу контролює ситуацію і уважно стежить за здоров'ям футболістів, тренерів та персоналу.

Крім того, випадок COVID-19 виявлено в одного з футболістів академічної групи хлопців 2006 року народження. Усі гравці цієї вікової групи «Динамо» відправлені на двотижневий карантин.

Раніше повідомлялося, що Назарій Русин одружився у Львові, де в самому розпалі осередок пандемії коронавірусу.

Микола Степанюк Джерело: Instagram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 18:53 10

Тимчика покарано за грубу гру в матчі з Дніпром-1

Коментарі