Олександр ПРИЗЕТКО: «У Луческу і Суркіса є план виходу з кризи»

Відомий фахівець очікує продуктивну роботу румунського тренера в «Динамо»

Колишній нападник «Динамо» Олександр Призетко висловився про призначення Мірчі Луческу на пост головного тренера «Динамо».

«На тренерському містку почався застій. Після Сергія Реброва динамівські тренери ходили по колу, а в грі і результатах нічого не змінювалося. Схоже, керівники «Динамо» вирішили змінити ситуацію на 120 градусів, вибрати інший шлях. Думаю, що і в Луческу, і в Ігоря Суркіса є план виходу команди з кризи, який вони обговорили і тепер будуть його реалізовувати.

Думаю, що вже на другому етапі підготовки до сезону Луческу визначиться з тими, на кого найбільше розраховує. Однозначно, зараз активно працює і селекційний штаб. Тому що є гравці, які відповідають рівню «Динамо», але є й ті, хто потрапляє під чистку.

Які позиції потрібно посилити? Може, не всі, але, на мій погляд, команді потрібен добротний, досвідчений центральний захисник. Бракує виконавця в центральну вісь, який би виділявся грою в творенні, тому що велика частина динамівців, які представляють середину поля, заточені більше на оборонні дії. І якщо на флангах добре виглядають Вербич і Циганков, то в середині поля креативності в атаці «Динамо» не вистачає. Також вже давно і гостро для нинішнього «Динамо» стоїть проблема центрального нападника.

Бразильський вектор? Чому ні? Раніше «Динамо» ним не користувалося, тому це не означає, що його не можна застосовувати в столичному клубі. Звичайно, в «Динамо» не вийде так, що Луческу буде брати бразильців на перспективу, чекати, а потім продавати їх. До Києва йому доведеться запрошувати вже готових гравців, але це не означає, що бразильський вектор непридатний для київського «Динамо». Спробувати можна», - сказав Призетко.

Максим Гаптар Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 17:28 69

Команда впевнено лідирує у чемпіонаті

Коментарі