ШЕВЧУК: «Не думаю, що Динамо кине виклик Шахтарю в боротьбі за золото»

Екс-гравець «гірників» висловився про боротьбу двох грандів українського футболу

41-річний екс-гравець донецького «Шахтаря» і збірної України В'ячеслав Шевчук поділився очікуваннями від боротьби в чемпіонаті України після приходу в «Динамо» Мірчі Луческу.

«Хочеться вірити хоча б в те, що «Шахтарю» не буде так комфортно, як у минулій першості, адже так наш чемпіонат буде тільки прогресувати. У «Динамо» правильно зробили, що поміняли тренера. Для мене неприпустимо, щоб в такій команді наставники раділи другому місцю, програючи «Колосу» - 0:2.

Втім, чемпіонат в будь-якому випадку повинен стати ще цікавішим. Повернувся в Україну Мірча Луческу, який 12 років віддав «Шахтарю», а зараз очолив головного конкурента гірників, «Динамо». Це, безумовно, додасть пікантності протистоянню вітчизняних грандів.

Вважаю, що з приходом румунського фахівця, кияни додадуть, але наскільки глобально, сказати поки складно. У всякому разі, я не думаю, що в наступному чемпіонаті «Динамо» зможе кинути виклик «Шахтарю» в боротьбі за золоті медалі.

Хотілося б, щоб «Зоря» додала, незважаючи на втрату деяких лідерів колективу. У минулому сезоні саме луганчани по своїй грі заслуговували другого місця. Чекаю подальшого прогресу від «Десни». Найтепліших слів заслуговує «Колос». За рахунок правильної організації гри новачок еліти добився високих результатів. Як мені здається, і «Дніпро-1» може бути десь недалеко від цієї компанії... », - сказав Шевчук.

Максим Гаптар Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 01:06 0

3–6 травня відбулися матчі 36-го туру чемпіонату Англії 2023/24

Коментарі