Суркіс не дав згоди. Динамо не хоче ділити НСК Олімпійський з Шахтарем

Де ж донецька команда буде грати домашні матчі у наступному сезоні?

Серед футбольних експертів активно обговорюється питання, де донецький «Шахтар» гратиме домашні матчі УПЛ та єврокубків у наступному сезоні 2020/21.

Після початку карантину, пов'язаного з епідемією коронавірусу, «Шахтар» не зміг проводити матчі на своїй домашній арені в Харкові і переїхав до Києва, де тимчасово ділив НСК «Олімпійський» з київським «Динамо». Також на головному стадіоні країни деякі свої домашні матчі проводив «Колос».

Згідно з даними джерел, близьких до керівництва Міністерства молоді та спорту, яке курирує роботу арени, в новому сезоні на «Олімпійському» свої домашні матчі проводитиме лише команда Мірчі Луческу. Тому, з великою часткою ймовірності, гра-відповідь «гірників» в 1/8 фіналу Ліги Європи проти «Вольфсбурга» була для донецького клубу останньою домашньою на головному стадіоні країни, повідомляє Meta-ratings.

З іншого боку, телеграм-канал Динамо Київ Inside поінформував: «Розвіємо міф. Ексклюзивного контракту «Динамо» з НСК «Олімпійський» не існує. Є контракт, і в ньому розмите визначення т.зв. ексклюзивності. Попросту кажучи, клуб, який бажає грати на НСК, погоджує бажання з керівництвом НСК і Мінмолодьспорту, при цьому має бути дотримано розведення дат з «Динамо». Усе. Суркіс-молодший не дав згоду керівництву «Шахтаря». Ті вирішують (і вирішать!) питання з Міністерством. Персонал переїхав з Харкова до Києва. Завіса».

Микола Степанюк Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 15:12 5

Український воротар пропустив два голи у півфінальному матчі ЛЧ

Коментарі