Шахтар – Вольфсбург – 3:0. Текстова трансляція матчу

Стенограма матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи

У середу, 5-го серпня, відбудеться матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи, в якому донецький «Шахтар» прийматиме «Вольфсбург». Матч пройде в Києві на НСК «Олімпійський», початок - о 19:55.

Пандемія COVID-19 внесла суттєві корективи в футбольний календар, тому єврокубковий сезон буде дограний в серпні. Для тих, хто призабув, нагадаємо. У першому поєдинку 1/8 фіналу Ліги Європи, який відбувся майже п'ять місяців тому, «Шахтар» на виїзді обіграв «Вольфсбург» з рахунком 2:1. Тепер «гірникам» необхідно довести справу до кінця і оформити вихід в наступну стадію турніру. Після карантинної паузи команда Луїша Каштру впевнено дійшла до чемпіонського звання УПЛ, достроково завоювавши титул. В Бундеслізі, що завершилася, «Вольфсбург» зумів зачепитися за сьоме місце, яке дає право брати участь в кваліфікації наступної Ліги Європи. Втім, «вовки» ще мають шанси поборотися за титул переможця поточного турніру, але будемо сподіватися, «Шахтар» стане непереборною перешкодою для німецького колективу.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Шахтар» - «Вольфсбург». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.

Олександр Снітко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 09:05 3

Наставник юнацької збірної України Юрій Мороз визначився з заявкою на Євро U-17

Коментарі