Під наглядом Суркісів. Динамо зіграло результативну двосторонку

Київський клуб зіграв перший раз при Мірчі Луческу

Київське «Динамо» продовжує підготовку до нового сезону на своїй клубній базі в Конча-Заспі. Після кількох днів тренувань під час вечірнього заняття команда зіграла тренувальний матч-двосторонку.

Гравці були поділені на дві команди, які грали в манишках різних кольорів, і провели на полі три тайми по 30 хвилин.

У двосторонці взяли участь всі гравці за винятком тих, хто був не допущений до гри медичним штабом виходячи із заходів запобігання травм.

З трибун за подіями на полі спостерігав Беньямін Вербич, який повернувся до Києва після операції на пахових кільцях. Тепер Беньяміну належить відновлення під наглядом клубних лікарів. Крім нього в лазареті біло-синіх центрбекі Денис Попов і Микита Бурда, у яких м'язові травми.

Денис Попов також спостерігав за тим, що відбувалося на полі з трибуни, в той час як Микита проходив відновні процедури. Відвідали тренувальний матч Григорій і Ігор Суркіси.

Функції арбітра в полі під час гри виконував Огнен Вукоєвич, а лайнсменов - Олег Гусєв і Еміл Карас. Відкрито рахунок був прямо перед закінченням першої 30-хвилинки. Кадір збив Супрягу на краю штрафного майданчика, зупинивши прорив Влада до воріт. Пенальті реалізував Буяльський, перегравши Бойко, і червоні манишки повели в рахунку.

На 52-й хвилині Вукоєвич знову призначив пенальті за фол на тій же ділянці поля. Правда, команди вже помінялися сторонами, і 11-метровий заробили зелені манишки. Удар Дуелунда був точний - 1:1. Однак червоні знову забили гол в роздягальню- після розіграшу кутового атаку другим темпом ударом з меж штрафного у нижній кут воріт завершив Шепелєв. А потім забивали вже тільки зелені.

Першим дзвінком став кручений удар Русина, який прийняла на себе штанга. Незабаром Назарій все ж вразив ціль, катнув м'яч у ворота після пасу Дуелунда. Через деякий час Булеца підхопив м'яч після заблокованого захисником удару і вивів зелені манішки уперед - 3:2. А справжнім чудом під завісу матчу став гол Миколи Шапаренко. Він сміливо пішов в обіграш в середині поля, звільнився з-під опіки і наважився на удар здалеку - м'яч залетів у сітку воріт від штанги - 4:2.

У вівторок, після трьох поспіль днів дворазових тренувань динамівці відпочинуть вранці, а знову зберуться на базі вже перед вечірнім заняттям.

Віталій Петровський Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 20 травня 2024, 00:55 1

Наставник «Реала» провів розмову з Андрієм Луніним