Ігор СУРКІС: «Штрафи за запізнення і зайву вагу гравці витрачають на себе»

Винятки були тільки для Мілевського і Алієва

Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс прокоментував популярні легенди про себе.

- Про вас ходить легенда, що якщо тренер карає футболіста, то гравець може поскаржитися вам і ви можете скасувати штраф.
- Назвіть хоч один раз, коли таке було. У нас розписані штрафи за запізнення, зайву вага і так далі. Ці штрафи йдуть в скарбничку всередині клубу. На зборах гравці ходять за ці гроші в ресторани і витрачають на себе. Але коли це глобальні порушення, які були свого часу у Мілевського і Алієва, я штрафував їх, складалися всі документи з рапортами. Тоді гроші залишаються в клубі. У нас можуть говорити все що завгодно.

- Розповідають, що Суркіс сидить на трибуні і може зателефонувати тренеру з вказівкою, яку заміну провести...
- Говорив сто разів і хочу сказати ще раз. Ніколи не рекомендував тренеру когось поставити або купити. Я пропрацював з різними тренерами. Серед цих людей є ображені, правильно? Зараз ми їх всі побачили. Нехай вийдуть і скажуть, що їм Суркіс говорив поставити того чи іншого футболіста. Я постійно їздив на тренування до єдиного тренера - Валерія Васильовича Лобановського. Мені було цікаво, я отримував величезне задоволення і навчався у нього життєвої мудрості.

Читайте також: Ігор СУРКІС: «Часи, коли гравці напивалися до напівсмерті, пройшли»

Денис Шаховець Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 20:57 9

Артем Довбик влітку може стати гравцем «Барселони»

Коментарі