Чотири новачка на горизонті. Динамо щільно вивчає бразильський ринок

Прихід Мірчі Луческу, ймовірно, призведе до того, що в стані «біло-синіх» знову будуть бразильці

Київське «Динамо» проявляє інтерес відразу до чотирьох футболістів, які виступають за бразильські клуби. Про це в твіттері повідомляє журналіст Густаво Олівейра.

За його інформацією, мова йде про Еліньо, Маркіньоса, Жан П'єра та Габріела Меніно.

20-річний Еліньо є атакуючим півзахисником, здатним зіграти на флангах. Його контракт належить «Сан-Паулу», вихованцем якого він і є. На професійному рівні Еліньо провів 19 матчів, забив 2 голи. Його контракт з «Сан-Паулу» розрахований до середини 2023 року, а вартість оцінюється порталом Transfermarkt в 3,6 мільйони євро.

20-річний лівий півзахисник «Атлетіко Мінейро» Маркіньос є вихованцем цього клубу, але раніше на правах оренди недовгий час виступав за «Шапекоенсе». На професійному рівні зіграв 18 матчів, забивши 1 гол і віддавши 3 результативні передачі. Його контракт з «Атлетіко Мінейро» закінчується в кінці 2023 року, а трансферна вартість складає 5,4 мільйони євро.

19-річний Габріел Меніно є вихованцем «Палмейраса», в рядах якого нині і виступає. Він здатний зіграти в опорній зоні і в центрі півзахисту, а також на правому фланзі оборони. На професійному рівні на рахунку Меніно 5 матчів. Його контракт з «Палмейрасом» розрахований до кінця 2024 року, а вартість оцінюється в 3,6 мільйони євро. Цікаво, що не так давно в пресі повідомлялося про інтерес «Шахтаря» до Габріела Меніно.

22-річний Жан П'єр є найстаршим і найдорожчим футболістом в цьому списку. Всю свою кар'єру до нинішнього періоду він проводить в «Греміо». Грає в центрі півзахисту, але частіше - висунутим вперед хавбеком. На професійному рівні провів 39 матчів, забив 7 голів і віддав 5 передач. Його контракт з «Греміо» діє до кінця 2023 року, а вартість оцінюється в 9 мільйонів євро.

Олексій Сливченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 06:40 57

Вже відомі всі 5 клубів: Байєр, Баварія, Штутгарт, РБ Лейпциг, Боруссія Д

Коментарі