Віктор ГРАЧОВ: «У Луческу немає часу. Чемпіоном знову стане Шахтар»

Фахівець не бачить розвитку «Динамо» в найближчі рік-два

Колишній нападник «Шахтаря» Віктор Грачов поділився думкою про призначення 74-річного румунського фахівця Мірчі Луческу головним тренером київського «Динамо».

- Призначення Мірчі Луческу головним тренером «Динамо» виведе команду на новий рівень?
- 75 років - не 60 і не 50. Я бажаю цій людині здоров'я, але починати працювати в такому віці, по суті, з нуля... Для клубу з таким ім'ям, «Динамо» знаходиться на дуже низькому рівні. Я дуже сумніваюся в цій перспективі. Зараз за рік-два складно побудувати нову команду. А часу у нового тренера немає, враховуючи, як вороже по відношенню до нього налаштовані фани киян.

- Так, уболівальники «Динамо» поки що не сприймають колишнього тренера «Шахтаря». Чи вдасться врегулювати цю ситуацію?
- Тут у мене теж негативна відповідь. Я не бачу в найближчі рік-два розвитку «Динамо». Який уболівальник буде цьому радий? Чемпіонами знову стануть «гірники».

- Чи може стати родзинкою чемпіонату гра команди Луческу проти «Шахтаря»?
- Думаю, що це тільки додасть мотивації «гірникам». Хоча у донеччан плавно проходить зміна поколінь, багато гравців знають про Луческу тільки те, що він свого часу успішно тренував «Шахтар». Все змінюється, оновлюється склад, в команді вже працює інший тренер. Так що дивитися на цю дуель, думаю, потрібно з точки зору протистояння «Шахтаря» і «Динамо».

Михайло Шаповалов Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 13 травня 2024, 20:43 1

Однак «гірникам» вдається шукати якісні варіанти підсилення на ринку

Коментарі