ДЕНИСОВ: «Конфлікт підняв інтерес до УПЛ. Всі написали: 2020-й, зупинись»

Футбольний журналіст повідомив, що Ахметов не коментує скандал з Луческу

Футбольний журналіст Олександр Денисов прокоментував скандал, пов'язаний з призначенням Мірчі Луческу наставником київського «Динамо»:

«В останній раз так кипіло років 10 назад. Це просто здорово, що такий конфлікт підняв інтерес до УПЛ. Її намагалися вже давно поховати, але, насправді, воно наше рідне. Ще раз доводить, наскільки близько нам. Ніяка АПЛ і Ла Ліга не замінять те, що у нас болить і з чим живемо.

Може я когось трошки розчарую, але президент «Шахтаря», якого я сьогодні почув, сконцентрований на найближчому, і Мірча Луческу не входить в сферу інтересів Ріната Ахметова. Що йому цікаво? Виступ в Лізі Європи, як зможе заграти Сікан, Вітао та інші молоді футболісти, включаючи Сіпріано і всіх інших.

Президент «Шахтаря» зосереджений виключно на своїй команді, результаті та старті наступного сезону. Тому розмова про Луческу вийшла блискавичною. Він сказав: «Прокоментую пізніше, на позитиві після закінчення євросезону». Тоді ми запишемо велике інтерв'ю.

Всі написали в соціальних мережах: «2020-й, зупинись», тому що за дві години сталося дуже багато. Це смішно, і не дуже».

Микола Степанюк Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 12 травня 2024, 12:59 8

Колишній тренер киян не зміг подивитись «класико»

Коментарі