БЕНІТО: «Знаю, як працює Луческу. Сподіваюся, знайдемо спільну мову»

Нігерійський гравець «Динамо» висловився про нового тренера команди

Півзахисник «Динамо» Беніто відмовився від відпустки та залишився готуватися до нового сезону разом із молодіжною командою «біло-синіх».

Сьогодні нігерійський вінгер узяв участь у першому контрольному матчі «Динамо» U21 проти рівненського «Вереса» (0:1), у якому відіграв другий тайм.

«Я не міг поїхати у відпустку, тому що під час зимового міжсезоння я досить пізно приєднався до підготовки з командою. Із цієї причини вирішив зараз залишитися, щоб тренуватися у складі молодіжної команди та підтримувати форму до початку нового сезону.

Про свої фізичні кондиції можу сказати, що почуваюся добре. Займаюся разом із молодіжною командою з початку цього тижня - з понеділка. Можу сказати, що я в хорошій формі та готовий до нового сезону та ігор кваліфікації Ліги чемпіонів.

Наш сьогоднішній суперник «Верес» - більш досвідчений колектив, тоді як наш склад - дуже молодий. На початку гра була інтенсивною у виконанні обох команд, а у другому таймі, коли я вийшов на поле, ми намагалися створювати моменти, однак не могли забити. Зокрема я не реалізував свій гольовий шанс.

Проте, на мою думку, це був хороший спаринг і хороший тест як для молодих гравців, так і для мене. Ми продовжуємо свій шлях підготовки та чекаємо наступних матчів.

Що стосується призначення нового головного тренера київського «Динамо» Мірчі Луческу, то я шукав про нього інформацію в інтернеті та знаю, як він працює. Сподіваюся, враховуючи мій стиль гри, ми знайдемо спільну мову. Гадаю, я готовий до нового сезону», - сказав Беніто.

Максим Гаптар Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футзал | 06 травня 2024, 23:57 2

І чоловіча, і жіноча збірні України займають 12-ту позицію в рейтингу

Коментарі