Анна Седокова виходить заміж за гравця збірної Латвії з баскетболу

Обранцем поп-виконавиці став форвард «Хімок» і збірної Латвії Яніс Тімма

Поп-виконавиця Анна Седокова погодилася вийти заміж за форварда збірної Латвії Яніса Тімма. Для 37-річної співачки це буде третій офіційний шлюб, для 28-річного лідера збірної Латвії - другий. Першим обранцем Седокової був лідер київського «Динамо» Валентин Белькевич, відносини з яким тривали з 2004 по 2006-й рік. Потім Седокова вийшла заміж за українського бізнесмена Максима Чернявського. Офіційно їх шлюб тривав також два роки - з 2011 по 2013-й рік.

У кожному шлюбі у Седокової народилося по дочці, третя дитина, син Гектор, народився в 2017-му році, коли Анна зустрічалася з Артемом Комаровим - сином російського олігарха, учасника списку Forbes.

З 28-річним Тіммою екс-солістка «Віагри» познайомилася у власному барі в Москві. Бізнес у Седокової не пішов - бар довелося закрити після другої-третьої вечірки, але на одній з них Анна зустріла свою любов.

Яніс Тімма був одружений на латвійській моделі Сані Тімма. Екс-дружина Тімма вважає, що Седокова стала причиною, чому їхня сім'я зруйнувалася. У екс-подружжя є спільна дитина.

У березні Яніс знявся в кліпі коханої, а недавно на яхті зробив їй пропозицію.

Сергій Циба Джерело: Спорт-Експрес
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 21:19 7

Захисник «Шахтаря» ніяк не може забити гол в офіційних матчах сезону

Коментарі