Плюс Бешикташ. Стали відомі всі потенційні суперники Динамо в ЛЧ

До опонентів додався й віце-чемпіон Хорватії, клуб «Локомотива» Загреб

Стали відомі всі потенційні суперники київського «Динамо» у кваліфікації Ліги чемпіонів 2020/21. До списку опонентів додався віце-чемпіон Хорватії, клуб «Локомотива» Загреб, а також «Бешикташ», представник Туреччини.

«Біло-сині» розпочнуть гру з третього кваліфікаційного раунду ЛЧ, який буде складатися з одного матчу (15/16 вересня). Жеребкування пройде 31 серпня. Потім останній раунд кваліфікації (Q4, під назвою плей-оф раунд) буде проведено з двох матчів (22/23 і 29/30 вересня), його жеребкування заплановане на 1 вересня.

Нижче наведено список команд, які можуть стати суперниками «Динамо» в Q3 або потім в Q4 (крім російського «Краснодара» через примусове розведення по різних парах). І в третьому, і в четвертому раунді кваліфікації кияни за рахунок високого рейтингу будуть сіяними (як і «Бенфіка», з якою українці теж не зіграють).

«Трабзонспор», який став другим у чемпіонаті Туреччини, дискваліфікований від участі в єврокубках за порушення фінансових правил фейр-плей, але подав апеляцію на це рішення (за поточною ситуацією, Туреччину представлятиме «Бешикташ», який посів третє місце).

Цікаво, що французький «Ренн» може потрапити безпосередньо до групового раунду ЛЧ, якщо Лігу Європи 2019/20 виграє команда, яка вже відібралась в Лігу чемпіонів через національний чемпіонат.

Таким чином, потенційні суперники «Динамо» в Q3 і Q4: «Вікторія» Плзень (Чехія), «Рапід» Відень (Австрія), ПАОК (Греція), «АЗ Алкмаар» (Нідерланди), «Ренн» (Франція), «Локомотива» (Хорватія).

Крім того - ще й «Гент» (Бельгія), «Бешикташ» (Туреччина), але ці дві команди можуть перетнутися з динамівцями тільки в Q4.

Ліга чемпіонів 2020/21

Кваліфікація. Шлях нечемпіонів (сіяні виділені жирним шрифтом)

Q2. 6 команд (три вийдуть в Q3). 25/26 серпня

Q3. 8 команд (чотири вийдуть в Q4). 15/16 вересня

Q4. 4 команди (дві вийдуть в груповий раунд). 22/23 і 29/30 вересня

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 07:22 1

Михайло допоміг «Челсі» обіграти «шпор» з рахунком 2:0 у перенесеному поєдинку АПЛ

Коментарі