БЛОХІН: «Михайличенка звільнили несправедливо. Він же завдання виконав»

Екс-наставник «Динамо» розповів, що Михайличенко дуже засмутився

Колишній тренер київського «Динамо» Олег Блохін вважає, що Ігор Суркіс не повинен був звільняти Олексія Михайличенка:

«Я вважаю, що сталася не зовсім справедлива відставка. Все-таки людина виконала завдання - «Динамо» виграло Кубок і посіло друге місце. Не лізу в кухню по гравцях і грі, але, на мій погляд, якщо виконане завдання, яке ставилося перед тренером, він повинен продовжувати працювати.

Чи піддався Ігор Суркіс емоціям? У ці тонкощі не влізаю. Треба запитати у самого Ігоря Михайловича. Я суджу тільки по тих фактах, які були в пресі. Михайличенко виконав завдання, тому звільняти його, здається, було неправильним.

23 очки відставання від чемпіона - звичайно, це багато, дуже багато. Але не будемо лукавити, зараз весь рівень Прем'єр-ліги такий. Будемо відверті, «Шахтар» за всіх зараз на голову сильніший. Але 23 очки, це, звичайно, занадто. 5-7 очок - ще куди не йшло, але 23?!

Чи змінить новий тренер ситуацію? Керівництву клубу видніше. Побачимо, як з новим тренером буде будуватися команда. Якби Михайличенко залишився, йому можна було б адресувати це питання.

Відразу на наступний день після матчу з «Колосом» зідзвонювалися з Михайличенко, коли оголосили про його відставку. Зараз ось теж розмовляли. Підтримав його. Звичайно, він дуже засмучений, переживає, адже людина виконала завдання, а його звільнили».

Микола Степанюк Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 13:35 4

Команди проведуть матч 36-го туру сезону-2023/2024

Коментарі